سفر آستارا در استان گیلان سفری است به حاشیه دریای خزر و نزدیکترین شهر مرزی به کشور آذربایجان در منطقه جنگلهای هیرکانی ایران و آذربایجان تا مناطق سردسیری سرعین و لذت از آبگرم در مجموعه های منحصر بفرد آن. زیبایی خانه های روستایی گیلان ، ساحل دریای خزر، دیدن منطقه و بازار مرزی، تجربه آب و هوای گردنه حیران و لذت از تله کابین روستای حیران(در شرایط مساعد آب و هوا(هزینه با مسافر)، بازدید از اردبیل ومجموعه شیخ صفی که بوسیله سازمان یونسکو به جهان معرفی شده، اقامت در بهترین هتل آستارا با منظره دلربای دریاچه استیل هتل، تجربه های فراموش ناشدنی است که در این سفر خواهیم داشت
این سفر بدون سوغات کامل نمیشود و نمیتوان از کلوچه فومن ، حلوا سیاه و عسل سرعین و در نهایت از زیتون و مرباهای رودبار صرف نظر کرد و دست خالی برگشت که تمام این طعم های مختلف خاطرات این سفر را تا مدتها به یاد خواهند آورد
برنامه سفر طبق پکیج برنامه ریزی شده توسط راهنمای تور با امکان جابجایی گشت با توجه به شرایط منطقه ارایه میگردد
گشتها : پل شیشه ای هیر در 30 کیلومتری جنوب اردبیل(هزینه بلیت با مسافر ) / آبگرم سرعین(هزینه آبگرم با مسافر ) / آستارا(گردنه حیران و تله کابین حیران(هزینه بلیت با مسافر)-بازدید در طی مسیر از نوار مرزی کشور آذربایجان /بازارچه ساحلی آستارا /فومن و ماسوله در گشت روز اول /ساحل منطقه چوبَر خزر در 25کیلومتری هتل/گشت اردبیل: بقعه و مجموعه شیخ صفی(ثبت یونسکو) و برگشت از رشت و صرف ناهار(هزینه با مسافر) در رستوران محرم رشت و خرید سوغاتی از رودبار
خدمات:رفت و برگشت تور با اتوبوس تک صندلی 25 نفره برای انجام گشتها / تورلیدر همراه در سفر / پذیرایی بین روز / بیمه مسافرتی / اقامت 3 شب بیاد ماندنی در هتل4* اسپیناس آستارا با صبحانه بوفه/ پرداخت ورودیه ها
درجه سختی تور:متوسط
قیمت پکیج تابستانی تور(4روزه ) آستارا اردبیل ماسوله
تاریخ اجرا:2به5 مرداد/9به12مرداد/23به26مرداد/15به 18شهریور/20به 23 شهریور/27به 30شهریور
پس از تکمیل روند ثبت نام، نرخ هرتور با توجه به قیمت متناسب با
ظرفیتهای اعلام شده اعمال خواهد شد
پکیج تابستانه تورهای 4روزه آستارا سرعین ماسوله
تور 4روزه با اتوبوس قیمت هر نفر در اتاق استاندارد دوتخته رو به دریاچه 10700000 ت/رو به محوطه 10000000 ت(فاز قدیم)
تور 3روزه رو به دریاچه ت/روبه محوطه ت
تور 4روزه با اتوبوس قیمت هر نفر در اتاق استاندارد دوتخته رو به دریاچه 12500000 ت/رو به محوطه 11700000 ت (فاز جدید)
تور 3روزه رو به دریاچه ت/روبه محوطه ت
قیمت سینگل دراتاق استاندارد دونفره رو به دریاچه ت با اتوبوس (تماس باکانتر تورداخلی)
سینگل تور 3روزه رو به دریاچه ت
قیمت هر نفر در اتاق سه تخته استاندارد محوطه(یک تخت دبل/تویین+تخت اضافه) 9700000 ت بااتوبوس
سه تخت تور 3روزه رو به محوطه ت
قابل توجه مسافرین
با کمال احترام تورهای داخلی در ایام نوروز غیر قابل کنسلی و تغییر تاریخ هستند و در صورت کنسلی مبلغی عودت نمیگردد لازم بذکر است در مابقی روزهای سال(بغیر از ایام پیک و تعطیلی)طبق توضیح ذیل اقدام میگردد
شرایط کنسلی تورهای چند روزه زمینی قدس گشت بدین صورت است
جریمه کنسلی :از زمان ثبت نام تا 30 روز قبل از حرکت تور جریمه ندارد - جریمه کنسلی از 29 تا 15 روز قبل از حرکت تور 20% از مبلغ تور - جریمه کنسلی از 15تا 7 روز قبل از حرکت تور 30% از مبلغ تور - جریمه کنسلی از 7 تا 3 روز قبل از حرکت تور 40% از مبلغ تور - جریمه کنسلی از 2 تا24 ساعت قبل از حرکت تور 50% از مبلغ تور - جریمه کنسلی از 24 تا 12 ساعت قبل از حرکت تور 70% از مبلغ تور - جریمه کنسلی از 12 ساعت قبل از حرکت تور و یا عدم حضور در تور 100% از کل مبلغ تور می باشد
از مسافرین عزیز خواهشمندیم در صورت اجرای تور با مینی باس لوکس هیوندای اچ350 از آوردن چمدان بزرگ جدا خودداری فرمایند
"برای گروههای 5نفر به بالا تخفیف ویژه در نظر گرفته شده است"
محل سوار شدن:از جلوی درب آژانس در خیابان میرعماد
مجموعه خانقاه و بقعه شیخ صفیالدین اردبیلی شاهکاری از هنر و معماری ایرانی محسوب میشود که محل دفن شیخ صفی، شاه اسماعیل و تعدادی از صاحب منصبان دوره صفوی است. این مجموعه منحصربفرد در سال ۱۳۱۰ در میان آثار ملی ایران قرار گرفت و تنها اثر ثبت جهانی اردبیل به شمار میرود که در سال ۲۰۱۰ میلادی (۱۳۸۹ هجری شمسی) در فهرست میراث جهانی یونسکو به ثبت رسید. بناهایی از سال ۷۳۵ تا ۱۰۳۸ هجری قمری (۷۱۴ تا ۱۰۰۸ هجری شمسی) در این مجموعه ساخته شدهاند که از نظر معماری، تزیینات، صندوق منبت و مشبک قبور و غیره، شکوه معماری مذهبی از دوره ایلخانی تا صفوی را به نمایش میگذارند. برای آشنایی بیشتر با این آرامگاه با ما همراه شوید.
منبع عکس: سایت safaviar.ir (عکاس: ناشناس)
بقعه شیخ صفی از جاهای دیدنی اردبیل به شمار میرود که در ابتدا بهعنوان خانقاه و عبادتگاه استفاده میشد و بعدها پیکر شیخ صفیالدین اردبیلی و تعدادی از بزرگان صفوی همچون شاه اسماعیل اول (نخستین پادشاه صفویه)، همسر شاه اسماعیل (مادر شاه تهماسب) و کشتهشدگان جنگهای شیروان و چالدران در این محل به خاک سپرده شد.
این مجموعه نهتنها محل تدفین چهرههای سرشناس و مطرح به حساب میآید، بلکه معماری چشمنواز ایرانی و تزیینات زیبایی نظیر کاشیکاری معرق، مقرنس، گچبری، کتیبههایی نفیس از آثار میر عماد، میر قوامالدین و محمد اسماعیل (خطاطان نامدار دوره صفوی)، منبتکاری، نقرهکاری، نقاشی، تذهیب و طلاکاری، نقاشی و غیره را به تصویر میکشد و از همین رو، جزو شاخصترین بناهای تاریخی ایران به حساب میآید. یکی از اشیای نفیس بقعه شیخ صفی با شهرت جهانی، فرش اردبیل است که در موزه ویکتوریا و آلبرت لندن نگهداری میشود. در جریان جنگهای ایران و روسیه و سقوط اردبیل در دوره قاجار، نسخ خطی کتابخانه شیخ صفیالدین اردبیلی از ایران خارج شد و هماکنون در موزه آرمیتاژ در سنپترزبورگ روسیه قرار دارند.
عکاس: مهدی احدزاده
آرامگاه شیخ صفی الدین اردبیلی در میدان عالی قاپو اردبیل قرار دارد. برای بازدید از بقعه میتوانید با تاکسی دربستی راهی آرامگاه شوید یا با استفاده از ماشین شخصی بهسمت محله عالی قاپو حرکت کنید. قبل از رسیدن به مقصد به فکر جای پارک باشید؛ زیرا بهدلیل استقبال زیاد گردشگران از آن، اغلب جای پارکی در خیابانهای نزدیک به آن پیدا نمیشود.
صفیالدین ابوالفتح اسحاق اردبیلی، پایهگذار خانقاه صفوی در اردبیل بود که به مرور زمان پیروان بسیاری به دست آورد. وی در سال ۶۵۰ هجری قمری (۶۳۱ هجری شمسی) در کلخوران اردبیل به دنیا آمد و تمایل به زهد و ریاضت، روزهداری و شبزندهداری داشت. شیخ صفی گاهی اوقات شاهد رویاها و مکاشفات صوفیانه بود و حتی به کوه سبلان میرفت تا با مردان خدا ملاقات کند.
صفیالدین در سفرش به شیراز، آوازه شیخ زاهد گیلانی را میشنود و برای دیدار او راهی گیلان میشود. او تا ۲۵ سال بعد، مرید و مقیم خانقاه زاهد بود. در نهایت زاهد گیلانی، صفیالدین را بهعنوان جانشین خود انتخاب میکند و پس از درگذشت زاهد، وی رهبری طریقت زاهدیه را برعهده میگیرد.
چندی بعد او به زادگاه خود برمیگردد. شیخ صفی در ابتدا فقط مزرعهای کوچک داشت که از پدرش به ارث برده بود؛ اما با افزایش شمار پیروانش، املاک متعددی وقف خانقاه میشود و وی درآمد سرشار خود را صرف فقرا، صوفیان، پیروان و گسترش طریقت صوفیه میکند. او سرانجام در روز دوازهم محرم سال ۷۳۵ هجری قمری (۷۱۳ هجری شمسی) در سن ۸۵ سالگی دیده از جهان فرومیبندد.
بیشتر مورخان، اجداد وی را از بنی هاشم مهاجر از حجاز به کردستان ایران میدانند. عبدالحسین زرینکوب در کتاب «جستجو در تصوف ایران» شیخ را سنی مذهب دانسته است و مینویسد:
مذهب خود او (صفیالدین) تسنن و شافعی مذهب بود و با آنکه بعضی اقوال و اشعار منقول از او، از اتکا بر محبت و مهر علی حاکی است، این محبت علی با تسنن وی که در تاریخها از جمله حتی در «احسن التواریخ» بدان اشارت هست، مغایرت ندارد. در مکتوبی هم که عبیدالله خان ازبک به شاه تهماسب صفوی (سال ۹۳۶ هجری) مینویسد، گفته میشود که پدر کلان شما، جناب مرحوم صفی مردی عزیز اهل سنت و جماعت بوده است.
عکاس: سروش انگبینی
مجموعه شیخ صفیالدین اردبیلی در دوره شیخ صفی بنیان نهاده شد و فرزندانش نقش مهمی در توسعه آن داشتند. این مجموعه در ابتدا منزل و خانقاه شیخ بود و بنابر وصیتش، پیکر وی پس از مرگ در اتاق مجاور حوضخانه به خاک سپرده و بنایی برای محل تدفین او ساخته شد. این طور به نظر میرسد که ساخت این بقعه توسط صدرالدین موسی، فرزند شیخ، در سال ۷۳۵ هجری قمری انجام گرفت.
عکاس: ناشناس
در دوره صفویه، این محل مورد ارادت شاهان صفوی بود و بهعنوان یکی از مکانهای مهم ملی و سیاسی محسوب میشد، تا جایی که پیکر شاه اسماعیل در همین مکان دفن شد. این موضوع اهمیت خانقاه را دوچندان کرد. در زمان شاه تهماسب اول، توسعه ساختمان بقعه در دستور کار قرار گرفت و نمادهای تصوف و عرفان زینتبخش این بنا شد.
منبع:سایت کجارو
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به آژانس مسافرتی و گردشگری قدس گشت می باشد.
طراحی وب سایت : ایران تکنولوژی